סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות
אסתי חדד Comments Off on סירות תפוחי אדמה במילוי גבינותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- פרטים חדשים על חוליית חמאס שחוסלה סמוך לטול כרם
- האדמו"ר מביאלא אושפז; "המצב קרוב לקריטי"
- ממובילי הטבח: צה"ל חיסל בכיר בג'יהאד האיסלאמי
- "יש עוד הרבה משימות קדימה": הרמטכ"ל ביקר ברצועה
- "הדלפה חסרת אחריות": משרד הדתות יחרים את זק"א ת"א
תגיות
מאת: יעל שטרית
מצרכים:
7 תפוחי אדמה
מילוי:
1/4 קופסת שימורי פטריות מסוננת
1/2 בצל סגול גדול
200 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינת חרמון מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כפית בזיליקום למי שאוהב
לעיטור:
2 כפות קמח
1 ביצה
הוראות הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח בקליפתם במשך עשרים דקות מוציאים מהסיר ומקררים היטב.
חוצים חמישה תפוחי אדמה לשניים מרוקנים את תוכנם ושומרים בצד. קוצצים את הבצל מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות, מוסיפים לבצל והפטריות המטוגנות את הגבינות, מערבבים ומטבלים לפי הטעם.
ממלאים את התפודים בגבינות ומניחים בתבנית אפייה.
מרסקים במועך פירה את שני תפוחי האדמה הנותרים ואת תוכן התפודים שרוקנו. מוסיפים שתי כפות קמח וביצה אחת, מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף בעלת צנתר משונן. מזלפים את הפירה על הסירות הממולאות אופים בחום בינוני עשרים דקות עד להשחמה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.